Włoskie Kiełbaski
Przepis włoskie kiełbaski może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 5 i kosztuje 70 centów za porcję. To danie główne ma 120 kalorii, 16G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Jeśli masz fasolę pinto, paprykę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. 632 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Włoskie kiełbaski z soczewicą, Kiełbaski Włoskie Z Grilla, oraz Włoskie kiełbaski z soczewicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę połączyć ze wszystkimi suchymi składnikami (dodać płatki czerwonej papryki do smaku, trochę idzie długą drogę) i sosem sojowym w dużej misce.
Wymieszaj z rękami, aby zapewnić równomierną dystrybucję.
Dodać wodę, a następnie zagnieść ciasto około 10 razy i odstawić. Chwyć 5 prostokątnych kształtów folii i przygotuj swój Parowar (włącz go i przygotuj). Ciasto podzielić na 5 równych części i za pomocą rąk uformować w kłodę na folii aluminiowej. Owinąć każdy kawałek szczelnie w folię aluminiową, skręcając końce, aby zamknąć. Paruj przez 40 minut.Informacje Żywieniowe
70gdieterny Fiber3. 90gSugars1. 70gProtein5g
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator