Włoskie kieszenie na ryby i warzywa mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 5,37 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, groszek cukrowy, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Meat' n ' Veggie Pockets, Świeże Kieszenie Wegetariańskie, oraz Veggie Burger Pockets dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 4 duże arkusze folii aluminiowej lub papieru pergaminowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w małej misce wymieszaj skórkę z cytryny, sól i pieprz. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
3
Ułóż 4 arkusze folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Umieść 1/4 groszku cukrowego, 1/4 żółtej papryki i 1/4 pomarańczowej papryki na każdym arkuszu folii. Na każdym stosie warzyw skropić 2 łyżki białego wina, 1 łyżkę soku z cytryny i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Pomarańczowa
Papryka żółta
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.