Włoskie kieszenie na ryby i warzywa
Włoskie kieszenie na ryby i warzywa mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 5,37 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, groszek cukrowy, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Meat' n ' Veggie Pockets, Świeże Kieszenie Wegetariańskie, oraz Veggie Burger Pockets dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 4 duże arkusze folii aluminiowej lub papieru pergaminowego
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w małej misce wymieszaj skórkę z cytryny, sól i pieprz. Odstawić.
Ułóż 4 arkusze folii aluminiowej.
Umieść 1/4 groszku cukrowego, 1/4 żółtej papryki i 1/4 pomarańczowej papryki na każdym arkuszu folii. Na każdym stosie warzyw skropić 2 łyżki białego wina, 1 łyżkę soku z cytryny i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek.
Posypać solą i pieprzem i delikatnie wymieszać.
Każdy stos sezonowanych warzyw przykryj kawałkiem ryby.
Posypać rybę odrobiną zarezerwowanej mieszanki skórki cytrynowej. Każdą rybę wymieszać z 2 plastrami cytryny.
Folię należy złożyć w szczelne opakowanie.
Włożyć do piekarnika opakowania foliowe i piec od 15 do 18 minut w zależności od grubości ryby.
Tuż przed podaniem posyp rybę miętą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.