Włoskie Kanapki Z Wołowiną

Włoskie kanapki z wołowiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 62g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieprz, czosnek, pieczeń zad, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Najlepsze Włoskie Kanapki Z Wołowiną, oraz Włoskie Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Zrób szczeliny w pieczeni ostrym nożem i włóż plastry czosnku.
Ułożyć pieczeń na patelni nie większej niż pieczeń.
Wlać wodę do patelni i doprawić pieczeń solą, czarnym pieprzem, czerwonym pieprzem i oregano.
Przykryć i piec w rozgrzanym piekarniku przez 2 godziny, od czasu do czasu fastrygując.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni. Mięso powinno być bardzo rzadkie. Owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce na noc.
Wyjmij pieczeń z patelni i pokrój tak cienko, jak to możliwe.
Dodać trochę wody do patelni i podgrzać na płycie kuchennej, ale nie gotować. Wymieszać, aby wymieszać przyprawy. Gdy au jus jest gorąca, dodać pokrojoną wołowinę na tyle długo, aby ogrzać.
Podawać na chrupiącym włoskim chlebie z au jus dostępnym do maczania.