Włoskie Kanapki Z Wołowiną

Włoskie Kanapki Z Wołowiną
Włoskie kanapki z wołowiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 62g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieprz, czosnek, pieczeń zad, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Najlepsze Włoskie Kanapki Z Wołowiną, oraz Włoskie Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Zrób szczeliny w pieczeni ostrym nożem i włóż plastry czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
2
Ułożyć pieczeń na patelni nie większej niż pieczeń.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać wodę do patelni i doprawić pieczeń solą, czarnym pieprzem, czerwonym pieprzem i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przykryć i piec w rozgrzanym piekarniku przez 2 godziny, od czasu do czasu fastrygując.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni. Mięso powinno być bardzo rzadkie. Owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Następnego dnia,
7
Wyjmij pieczeń z patelni i pokrój tak cienko, jak to możliwe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać trochę wody do patelni i podgrzać na płycie kuchennej, ale nie gotować. Wymieszać, aby wymieszać przyprawy. Gdy au jus jest gorąca, dodać pokrojoną wołowinę na tyle długo, aby ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Au JusAu Jus
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiecPiec
9
Podawać na chrupiącym włoskim chlebie z au jus dostępnym do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
Au JusAu Jus
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia55
Magazyn