Włoskie Ciasto Wakacyjne
Przepis Italian Holiday Pie jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 16 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, skórki cytrynowej, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Włoskie Ciasteczka Świąteczne, włoskie ciasteczka świąteczne, oraz Włoskie Wakacje Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ubij jajka, cukier, skórkę z cytryny i wanilię razem w misce do jasnego koloru i puszyste, o 10 protokół.
Wlać mleko i śmietanę; kontynuować bicie, aby uzyskać gładką mieszankę. Wymieszać z serem ricotta i wiśniami, aż do równomiernego wymieszania.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do 325 stopni F (165 stopni C), i piec do zestawu, o 50 minut więcej. Fajne na stojakach. Kiedy placki są całkowicie chłodne, opłucz cukrem cukierniczym i udekoruj umieszczając 1 całą wiśnię na środku każdego placka.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.