Włoskie Ciasto Klopsikowe
Przepis włoski Meatball Pie może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 28g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zwykłe klopsiki, sos spaghetti, natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Italian Meatball Subs, Włoskie Suwaki Meatball, oraz Włoska Zupa Klopsikowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray pie Płyta, 9x1 1/4 cala, z gotowania sprayu. Gotować i odcedzić fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Jajko i masło ubić w dużej misce widelcem lub trzepaczką. Wymieszać z fettuccine i 1 szklanka sera. Mieszanka łyżka do pie Płyta; naciśnij równomiernie na dolnej i górnej stronie pie Płyta za pomocą tyłu drewnianej łyżki lub gumowej szpatułki.
Wrzucić sos spaghetti, klopsiki i papryka w dużej misce. Łyżka mieszanki klopsików do skorupy fettuccine.
Przykryć folią aluminiową i piec 45 minut.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec ok. 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Posypać natką pietruszki.