Włoskie Ciasteczka Z Posypką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj włoskich ciasteczek Posypkowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Ten przepis służy 42. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, ciepłe mleko, ekstrakt z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Włoskie Posypki Coookies, Posypać Ciasteczka, oraz Posypać Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając wytrzymałego miksera, ubijaj jajka na dużej prędkości, aż będą lekkie i spienione, około 5 minut; odstaw na bok. W dużej misce połączyć mąkę, cukier cukierniczy i proszek do pieczenia; na małej prędkości stopniowo ubijać w skracaniu i ekstraktach, aż mieszanina przypomina drobne okruchy. Stopniowo dodawać ubite jajka (ciasto będzie sztywne).
Ciasto rozwałkować na 1-in. jaja.
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 12-14 minut(wierzchy ciastek nie będą brązowe, ale spody powinny lekko brązowieć).
W międzyczasie, w małej misce, połączyć cukier, mleko i ekstrakty cukiernicze, aż będzie gładka. Gdy tylko ciasteczka zostaną usunięte z piekarnika, szybko zanurz dwa lub trzy na raz w glazurze.
Wyjąć łyżką szczelinową lub szczypcami; umieścić na stojakach z drutu, aby spuścić. Natychmiast posypać posypką.
Pozostawić do wyschnięcia na 24 godziny przed przechowywaniem w szczelnych pojemnikach.