Włoskie Ciasteczka Migdałowe
Przepis włoskie ciasteczka migdałowe mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 36 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten deser ma 73 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka soli, blanszowane migdały, lodowate wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, Włoskie Ciasteczka Migdałowe, oraz Poważnie Włoski: Ciasteczka Figowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 177°. Lekko olej 2 duże blachy do pieczenia, a następnie linia z pergaminem.
W robocie kuchennym, połączyć 2 1/4 szklanki migdałów i 1/3 szklanki cukru. Proces aż drobno zmielone, skrobanie w dół boki raz lub dwa razy. Odstawić.
W mikserze elektrycznym wyposażonym w mocowanie trzepaczki, ubijaj białka i sól z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Zmniejszyć prędkość do średniej i stopniowo posypać pozostałą 1/3 szklanki cukru. Powrót do wysokiej prędkości i beat mieszaniny aż sztywne, błyszczące szczyty tworzą. Delikatnie złożyć zmieloną mieszankę migdałów oraz ekstrakty migdałowe i waniliowe.
Zwiń mieszaninę w 1-calowe kulki, umieść 2 cale od siebie na blachach do pieczenia i lekko spłaszczyć. Wierzch każdej z nich polodowatą wiśnią lub migdałem.
Piec, aż ciasteczka będą złote, zmieniając pozycje patelni w połowie, około 25 minut. Ostudzić na arkuszach 5 minut, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Ciasteczka przechowywane, pakowane, kilka dni, lub zamrożone, kilka tygodni. Recrisp w ciepłym piekarniku.