Włoskie ciasteczka II
Przepis włoskie ciasteczka II może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 93 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36 i kosztuje 9 centów za porcję. Jeśli masz sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, Włoskie Ciasteczka Figowe, oraz Włoskie Ciasteczka Figowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W średniej misce, śmietany razem 1/2 szklanki masła i białego cukru, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z serem waniliowym i ricottą.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo mieszać do mieszaniny sera. Upuść zaokrąglone łyżeczki do herbaty oddalone od siebie o 2 cale na przygotowane arkusze ciasteczek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy brzegi będą złote. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.
W średniej misce zmiksować pozostałe masło i cukier cukierniczy. Ubijaj stopniowo wanilią i mlekiem, aż do uzyskania konsystencji do smarowania. Ciasteczka chłodzone mrozem.