Włoskie Burgery Duszone W Cebuli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonych w cebuli włoskich hamburgerów. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 343 kalorie, 31g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka vidalia, cukier, bazylia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery duszone z boczkiem i cebulą, Cebula i pieczarki duszone Super szwajcarski Indyk hamburgery, oraz Hamburgery duszone w karmelizowanym sosie z cebuli, grzybów i sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, cukier, sól i pieprz na patelnię. Gotować 6 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ocet do patelni; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Połącz ser i następne 5 składników (przez wołowinę) w średniej misce; kształt mieszanki mięsa na 4 (3-calowe) paszteciki.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj paszteciki do patelni. Gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieść 1 patty na dolnej połowie każdej bułki; top każdego patty z 1/4 szklanki mieszanki cebuli i górnej połowy każdej bułki.