Włoski wypiek makaronu z wołowiną

Włoski wypiek makaronu z wołowiną
Włoski Pastan i piec wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 342 kalorie, 25g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 315 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś sos pomidorowy, ser mozzarella, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Włoski Pastan z wołowiną, Włoski Wypiek Makaronu, oraz Włoski Wypiek Makaronu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Gotować mostaccioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
MostaccioliMostaccioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Drenaż.
3
Tymczasem, w 12-calowej patelni nonstick, brązowy mielonej wołowiny na średnim ogniu, aż dokładnie gotowane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Drenaż. Wymieszać z sosem pomidorowym, pomidorami i grzybami. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
5
Wyjąć z ognia; wlać do rozpylonego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Dodać gotowane mostaccioli; delikatnie wymieszać. Spryskaj arkusz folii sprayem do gotowania; umieść rozpyloną stronę w dół na naczyniu do pieczenia i szczelnie zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane MostaccioliGotowane Mostaccioli
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Piec w 177°. przez 15 minut. Odsączyć; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Piec przez 5-10 minut lub do momentu rozpuszczenia zapiekanki i rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn