Włoski Vinaigrette
Włoski Vinaigrette jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 5 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet jabłkowy, mieszankę dressingu, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Włoski Vinaigrette, Włoski Bakłażan Vinaigrette, oraz Włoski Dijon Vinaigrette lub marynata.
Instrukcje
Wszystkie składniki ubić razem. Chill 30 minutes.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Good Seasons Italian Salad Dressing & Recipe
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.