Włoski Tort Weselny

Włoski Tort Weselny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiego tortu weselnego. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1563 kalorii, 15g białka, oraz 87 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Ślub wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, sól, żółtka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 35%. Spróbuj Włoski Tort Weselny, Tort Weselny Vanillan Włoski Maślany, oraz Włoska Zupa Weselna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 8 calowe patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć maślankę, sodę oczyszczoną i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
SólSól
3
W dużej misce, śmietana razem skrócenie, margaryna i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić żółtka po kolei, następnie wymieszać z 1 łyżeczką wanilii i ekstraktem z migdałów. Ubić mieszankę maślanki na przemian z mąką, mieszając tylko do momentu włączenia. W osobnej misce ubij białka, aż utworzą sztywne szczyty. Delikatnie wbić białka do ciasta. Wymieszać z ananasem, kokosem i 1 szklanką orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
SkracanieSkracanie
żółtko Jajażółtko Jaja
MargarynaMargaryna
AnanasAnanas
KokosKokos
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Równomiernie wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostaw warstwy ciasta do ostygnięcia 10 minut w patelniach, a następnie odwróć się na stojaki z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Aby lukier: masło, serek śmietankowy i cukier cukierniczy śmietany razem, aż do wymieszania. Wymieszać 2 łyżeczki wanilii i 1 szklankę orzechów pekan. Jeśli lukier jest zbyt sztywny, aby się rozprzestrzeniać, mieszać w mleku łyżeczkę na raz, aż osiągnie pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KremKrem
MlekoMleko
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn