Włoski Tort Weselny

Włoski Tort Weselny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiego tortu weselnego. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1563 kalorii, 15g białka, oraz 87 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Ślub wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, sól, żółtka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 35%. Spróbuj Włoski Tort Weselny, Tort Weselny Vanillan Włoski Maślany, oraz Włoska Zupa Weselna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 8 calowe patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć maślankę, sodę oczyszczoną i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
SólSól
3
W dużej misce, śmietana razem skrócenie, margaryna i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić żółtka po kolei, następnie wymieszać z 1 łyżeczką wanilii i ekstraktem z migdałów. Ubić mieszankę maślanki na przemian z mąką, mieszając tylko do momentu włączenia. W osobnej misce ubij białka, aż utworzą sztywne szczyty. Delikatnie wbić białka do ciasta. Wymieszać z ananasem, kokosem i 1 szklanką orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
SkracanieSkracanie
żółtko Jajażółtko Jaja
MargarynaMargaryna
AnanasAnanas
KokosKokos
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Równomiernie wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostaw warstwy ciasta do ostygnięcia 10 minut w patelniach, a następnie odwróć się na stojaki z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Aby lukier: masło, serek śmietankowy i cukier cukierniczy śmietany razem, aż do wymieszania. Wymieszać 2 łyżeczki wanilii i 1 szklankę orzechów pekan. Jeśli lukier jest zbyt sztywny, aby się rozprzestrzeniać, mieszać w mleku łyżeczkę na raz, aż osiągnie pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
KremKrem
MlekoMleko
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn