Włoski Styl Chili

Włoski Styl Chili
Włoski styl Chili jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu wołowego, cebula, trzy sos spaghetti serowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Trzy-Alarmowy Włoski Styl Chili Mac, Łatwe Włoskie Chili, oraz Indiana Style Chili - można zrobić Midwest stylu chili z tego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmieloną wołowinę pokruszyć w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę i gotuj, mieszając, aż wołowina będzie równomiernie rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
3
W razie potrzeby spuścić smar.
4
Wlać sos spaghetti, wodę, cukier, pomidory,grzyby, pepperoni, bulion, chili w proszku i fasolę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aby zmiksować smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Chili W ProszkuChili W Proszku
FasolaFasola
GrzybyGrzyby
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
PomidorPomidor
CukierCukier
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn