Włoski sos mięsny może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję sosów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 724 kalorie. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, kiełbasę, mięso wieprzowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoski Sos Mięsny, Włoski sos mięsny i makaron, oraz Herbed Włoski Sos Mięsny.
Instrukcje
1
W dużym garnku rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj posiekaną cebulę i dwie trzecie pokrojonego czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Saute 5 minut.
4
Dodaj sos pomidorowy, pomidory pokrojone w kostkę, wodę i pastę pomidorową. Gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Tymczasem na dużej patelni, rozgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Saute pozostały czosnek 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodać kiełbasę i brązowy, około trzech minut z każdej strony. Po brązowieniu przykryj i zmniejsz ciepło. Gotować przez 10 minut, zdjąć z ognia i pokroić kiełbaski na połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
8
Dodaj do mieszanki pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
9
Gotować wieprzowinę na średnim ogniu w patelni kiełbasy, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Dodaj do mieszanki pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
11
Do sosu pomidorowego dodać 3 łyżki natki pietruszki, Romano, oregano, sól i pieprz. Nadal dusić na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
I Pomarańczowym Pieprzem
12
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przykryj arkusz ciastek folią aluminiową. W dużej misce połączyć mieloną polędwicę, bułka tarta, czosnek w proszku, pozostała pietruszka, parmezan i jajka. Uformuj 1-calowe kulki i umieść na arkuszu ciastek. Gotować na złoty kolor, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica Mielona
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Owocowy Roll-up
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Dodaj klopsiki do sosu. Nadal gotować sos przez 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.