Włoski Sos Mięsny
Włoski sos mięsny może być tylko sos, którego szukasz. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 28. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy, bardzo chudą mieloną wołowinę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Włoski Sos Mięsny, Włoski sos mięsny i makaron, oraz Herbed Włoski Sos Mięsny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieloną wołowinę i kolejne 3 składniki gotować partiami w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając, aż mięso się rozpadnie i nie będzie już różowe.
Dobrze spuścić i wrócić do patelni. Wymieszać z sosem do makaronu i pozostałymi składnikami.
Doprowadzić do wrzenia, i zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, 45 protokół. Odkryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, 45 minut lub aż sos jest zagęszczony.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy tradycyjnego sosu do makaronu Classico Favorites Garden Vegetable Primavera.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.