Włoski Rosół
Przepis włoski rosół może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 703 kalorie, 26g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Jeśli masz rosół z kurczaka, pokroić kurczaka do smażenia, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Włoski Rosół, Włoska Zupa Ryżowa Z Kurczaka, oraz Włoska Zupa Z Kiełbasą Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w garnku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, nie rozgotowując go.
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie do ostygnięcia. Wrzucić 1 łyżkę oliwy z oliwek i odstawić.
Umieść kurczaka w dużym garnku lub holenderskim piekarniku i przykryj wywarem z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, a następnie dusić kurczaka, pod przykryciem, przez 30 minut. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić pod przykryciem na 30 minut.
Wyjąć kurczaka z garnka i pokroić mięso. Wyrzucić kości i odstawić mięso na bok. Pomidory z puszki pokroić w kostkę i przywrócić je do soku. Odstawić.
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek i oregano i wyłącz ogień, mieszając przez następną minutę, aby oregano nie spłonęło. Odłóż to na bok. Albo wylać bulion z kurczaka do osobnego pojemnika lub użyć nowego garnka do podsmażenia cebuli, zielony pieprz, seler, i jalapenos w 1 łyżka oliwy z oliwek na średnim ogniu do miękkości i złoty kolor, o 10 protokół.
Dodaj rosół z kurczaka, rozdrobnionego kurczaka i pomidory z sokiem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować.
Dodaj gotowany makaron, śmietana, i wszystkie oregano i oliwa z oliwek z małej patelni. Wymieszać, aby połączyć. Wyłącz ogrzewanie.
Podawać z dużą ilością parmezanu posypanego na wierzchu-im więcej tym lepiej! Chrupiący włoski chleb też jest dobry.