Włoski Młynek Do Kiełbas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj włoskiego młynka do kiełbas. Ten przepis służy 4. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1364 kalorii, 48g białka, oraz 108 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 15 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, kiełbasy, ser mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Szlifierka Włoska, Włoski Hoagie Supremo (Sub lub Grinder), oraz Boston Sausage Grinder (Lub Submarine Sandwich) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; dodać kiełbaski i gotować, aż Nie różowy wewnątrz, 10 do 12 protokół.
Umieść sos marinara w małym rondlu na średnim ogniu; gotować do ogrzania przez, o 5 protokół. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i utrzymuj ciepło, aż kanapki będą gotowe.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, czerwona papryka, papryka jalapeno, i pieprz kozi róg w gorącym oleju, aż cebula zmięknie i zaczyna się złocisty, 7 do 8 protokół.
Masę cebulową wyjąć na talerz i odstawić.
Umieść kiełbaski na gorącej patelni i gotować, obracając często, aż do ogrzania i rumiane na całym, o 10 protokół.
Każdą bułkę hoagie posmarować 1/4 szklanki sera mascarpone i 1 łyżką czosnku.
Na wierzch umieścić dwie kiełbaski i łyżkę na mieszance cebuli.
Posypać 2 łyżkami parmezanu.
Przenieść sos marinara do małych misek do zanurzenia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.