Włoski Minestrone

Włoski Minestrone
Włoski Minestrone może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 123 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie. Mieszanka fasoli, grubo kapusta, łokieć makaron, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Włoska Kiełbasa Minestrone, Rustykalne Włoskie Minestrone, oraz Bezmięsne Włoskie Minestrone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę posortować i umyć; wstawić do holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą na głębokość 2 cale powyżej fasoli; niech namoczyć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Fasolę dobrze odsączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Dodaj oliwę z oliwek na patelnię; umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać pory i następne 4 składniki; smażyć do miękkości. Wymieszać z bazylią i następne 4 składniki; saute 1 minutę. Wymieszać fasolę, 5 szklanek wody i bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż ziarna będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Wymieszać pomidora i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 15 minut. Chochla do poszczególnych misek. Wierzch każdej porcji z 1 łyżeczką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkususzona Cała bazyliasuszona Cała bazylia4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo rozdrobniona kapustagrubo rozdrobniona kapusta2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejulienne-marchewka ciętajulienne-marchewka cięta1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w plasterkiseler pokrojony w plasterki5951 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.niskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemakaron łokciowy niepoddany obróbce cieplnejmakaron łokciowy niepoddany obróbce cieplnej23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamielona świeża pietruszkamielona świeża pietruszka2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 opakowania mrożonego posiekanego szpinaku, rozmrożonego1/2 opakowania mrożonego posiekanego szpinaku, rozmrożonego12 łyżeczki czosnku w proszkumielony świeży czosnekmielony świeży czosnek0Batoniki toffi Heathpieprz czerwony mielonypieprz czerwony mielony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojone porycienko pokrojone pory8221 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory całe bez dodatku soli, bez osolenia i grubo posiekanepomidory całe bez dodatku soli, bez osolenia i grubo posiekane12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1Batoniki toffi Heathsuszone całe oreganosuszone całe oregano591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezanświeżo starty parmezan2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.suszona czerwona fasolasuszona czerwona fasola0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathsuszony cały tymianeksuszony cały tymianek1Średnia żółta cebula, posiekanaświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona cukiniacienko pokrojona cukinia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia88
Magazyn