Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Włoski marynowany stek z grillowanym Ratatouille może być świetnym przepisem. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pomidory, oliwa z oliwek, wołowina top okrągły stek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 49 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana sałatka ze stekiem i Ratatouille z winegretem Bazyliowo-czosnkowym, A. 1. Grillowany Marynowany Stek, oraz Grillowana Włoska Marynowana Miecznik.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.