Włoski krojony kurczak i wieprzowina Hoagie
Włoski krojony kurczak i wieprzowina Hoagie może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 967 kalorii, 67g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 50% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 9 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, sałatę rzymską, evoo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 88%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Włoska Sałatka Hoagie, Włoski Hoagie Supremo (Sub lub szlifierka), oraz Włoskie Klopsiki Hoagie Warkocze podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Polędwicę wieprzową i piersi z kurczaka skropić EVOO i posypać mieszanką przypraw, solą i pieprzem.
Ułożyć wieprzowinę na stojaku ustawionym na oprawionej blasze do pieczenia i piec w piekarniku przez 10 do 12 minut. Zmniejsz temperaturę do 425 stopni F i piecz, aż termometr włożony do najgrubszej części wieprzowiny zarejestruje 145 do 155 stopni F, około 15 minut więcej (nie otwieraj piekarnika podczas gotowania).
Przełóż wieprzowinę na deskę do krojenia i pozwól odpocząć 5 minut, jeśli chcesz. Następnie bardzo cienko pokrój pod kątem.
Tymczasem podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować, odwracając od czasu do czasu, aż firma, ale nie ciasne i soki uruchomić Jasne, 12 do 15 minut.
Przenieś na deskę do krojenia i pozwól odpocząć 5 minut, jeśli chcesz. Następnie cienko pokrój pod kątem.
Pulse giardiniera w robot kuchenny, aż drobno posiekane.
Na roladkach ułożyć kurczaka i wieprzowinę, a na wierzchu ser, sałatę, pomidor i czerwoną cebulę. Rozprowadzić giardiniera relish na wierzchu, a następnie skropić sosem hoagie.
W misce wymieszać ocet, zioła, cukier, czosnek, szalotka, pieprz chile i sok z cytryny.
Ubijaj EVOO w wolnym strumieniu.
Dodać musztardę i doprawić solą i pieprzem, a następnie ubić do zemulgowania.