Włoski indyk i makaron

Włoski indyk i makaron
Włoski indyk i makaron trwa około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 6G tłuszczu i w sumie 269 kalorii. Za 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Taste of Home wymaga grzybów, szerokiego makaronu bez żółtka, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella i cebuli. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako śródziemnomorskie danie główne. Z łyżką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Tajski Indyk z orzechami ziemnymi i makaronem – rewolucja w Turcji, Kremowy Włoski Makaron, oraz Włoski Makaron Ze Słodkich Ziemniaków są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nieprzywierającej ugotuj indyka, pieczarki, cebulę i zieloną paprykę, aż indyk przestanie być różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj sos do spaghetti i sól cebulową; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
3
Umieść ugotowany makaron na dnie 2-1/2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Wlej mieszankę mięsną na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Posyp serem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 10-15 minut dłużej lub do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn