Włoski gulasz warzywny może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 26g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liścia laurowego, marchew, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Przynosi ci to Epikurious. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Włoski Gulasz Warzywny, Włoski Gulasz Warzywny (Ciambotta), oraz Włoski Gulasz Warzywny (Ciambotta).
Instrukcje
1
Rozsypać chleb na obranej blasze wjedną warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Odstawić w temperaturze pokojowejaby lekko wyschnąć, około 2 godzin.
3
Pracując partiami, gotować collards andkale oddzielnie w dużym garnku z wrze, aż lekko zmięknie, około 3 minut na partię. Spłucz do ostygnięcia. Squeezeout nadmiar wody; z grubsza posiekać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Podgrzać 1/4 szklanki oleju w dużym ciężkim garnku overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj marchew, seler i por; mieszać często, aż zmiękną, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
6
Dodać czosnek i płatki czerwonej papryki. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Dodaj ziemniaki, miażdżąc je dłońmi. Gotuj, często mieszając, dopojemność odparowuje i pomidory zaczynają się kleić na dno garnka, 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Dodać bulion, fasolę, tymianek, majeranek, paprykę i zieleninę. doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień iimmer, aż smaki się stopią i zupa gęstnieje, 40-50 minut. DO AHEAD: Soupmożna zrobić 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majeranek
Zieloni
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
9
Lekko ostudzić; schłodzić do ostygnięcia. Przykryć i schłodzić.Podgrzać przed kontynuowaniem. Przechowywać pieczywo szczelnie w temperaturze pokojowej.
10
Tuż przed podaniem delikatnie wymieszaj chleb I1 / 4 szklanki oleju do zupy. Podzielić na miski, topz parmezanem i skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala