Włoski Gulasz Warzywny

Włoski Gulasz Warzywny
Włoski gulasz warzywny może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 26g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liścia laurowego, marchew, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Przynosi ci to Epikurious. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Włoski Gulasz Warzywny, Włoski Gulasz Warzywny (Ciambotta), oraz Włoski Gulasz Warzywny (Ciambotta).

Instrukcje

1
Rozsypać chleb na obranej blasze wjedną warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Odstawić w temperaturze pokojowejaby lekko wyschnąć, około 2 godzin.
3
Pracując partiami, gotować collards andkale oddzielnie w dużym garnku z wrze, aż lekko zmięknie, około 3 minut na partię. Spłucz do ostygnięcia. Squeezeout nadmiar wody; z grubsza posiekać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podgrzać 1/4 szklanki oleju w dużym ciężkim garnku overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj marchew, seler i por; mieszać często, aż zmiękną, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Dodać czosnek i płatki czerwonej papryki. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj ziemniaki, miażdżąc je dłońmi. Gotuj, często mieszając, dopojemność odparowuje i pomidory zaczynają się kleić na dno garnka, 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać bulion, fasolę, tymianek, majeranek, paprykę i zieleninę. doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień iimmer, aż smaki się stopią i zupa gęstnieje, 40-50 minut. DO AHEAD: Soupmożna zrobić 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
ZieloniZieloni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
9
Lekko ostudzić; schłodzić do ostygnięcia. Przykryć i schłodzić.Podgrzać przed kontynuowaniem. Przechowywać pieczywo szczelnie w temperaturze pokojowej.
10
Tuż przed podaniem delikatnie wymieszaj chleb I1 / 4 szklanki oleju do zupy. Podzielić na miski, topz parmezanem i skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia74
Magazyn