Włoski Gulasz Warzywny

Włoski Gulasz Warzywny
Włoski gulasz warzywny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 519 kalorii, 26g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, marchew, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 38 mówi, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Włoski Gulasz Warzywny (Ciambotta), Gulasz warzywny po włosku, oraz Włoski Gulasz Warzywny (Ciambotta) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozsypać chleb na obranej blasze wjedną warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Odstawić w temperaturze pokojowejaby lekko wyschnąć, około 2 godzin.
3
Pracując partiami, gotować collards andkale oddzielnie w dużym garnku z wrze, aż lekko zmięknie, około 3 minut na partię. Spłucz do ostygnięcia. Squeezeout nadmiar wody; z grubsza posiekać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Podgrzać 1/4 szklanki oleju w dużym ciężkim garnku overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj marchew, seler i por; mieszać często, aż zmiękną, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
PorPor
6
Dodać czosnek i płatki czerwonej papryki. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
7
Dodaj ziemniaki, miażdżąc je dłońmi. Gotuj, często mieszając, dopojemność odparowuje i pomidory zaczynają się kleić na dno garnka, 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodać bulion, fasolę, tymianek, majeranek, paprykę i zieleninę. doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień iimmer, aż smaki się stopią i zupa gęstnieje, 40-50 minut. DO AHEAD: Soupmożna zrobić 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
ZieloniZieloni
PieprzPieprz
FasolaFasola
BulionBulion
TymianekTymianek
ZupaZupa
9
Lekko ostudzić; schłodzić do ostygnięcia. Przykryć i schłodzić.Podgrzać przed kontynuowaniem. Przechowywać pieczywo szczelnie w temperaturze pokojowej.
10
Tuż przed podaniem delikatnie wymieszaj chleb I1 / 4 szklanki oleju do zupy. Podzielić na miski, topz parmezanem i skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
ChlebChleb
ZupaZupa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia74
Magazyn