Włoski Flatbread

Włoski Flatbread
Przepis włoski Flatbread może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 27 minut. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 43 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, przyprawy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Piadina (Włoskie Kanapki Flatbread), Włoski Flatbread (Piadina) z Fontinanem i Prosciutto, oraz Łatwa Pikantna Włoska Kiełbasa Grillowana Flatbread Pizza.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 450ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj Bisquick i gorącą wodę, aż powstanie sztywne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CiastoCiasto
WodaWoda
3
Odstawić na 10 minut. Obróć ciasto na powierzchnię obficie posypaną Bisquick; delikatnie zwinąć w Bisquick, aby pokryć. Kształt w piłkę; ugniatać 60 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Pat ciasto na 11-calowy kwadrat na arkuszu ungreased cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Masło rozprowadzić na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
6
Pozostałe składniki wymieszać, posypać ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Piec 10 do 12 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn