Włoski Farsz Do Kiełbas
Przepis włoski farsz Kiełbasowy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 16G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość niedrogi dodatek do Święto Dziękczynienia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kiełbasę, pół na pół, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Włoski farsz Kiełbasowo-chlebowy, Włoski Farsz Do Chleba I Kiełbasy, oraz Włoski farsz do kiełbas i ziół dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż chleb w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec 10 minut lub do lekko rumiane.
Gotuj kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż się kruszy i nie jest już różowy.
Dodaj cebulę, seler, i czosnek; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj bulion, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni.
Połącz chleb, mieszankę kiełbas, przyprawę do drobiu, a następnie 3 składniki w dużej misce, rzucając, aby połączyć.
Jajka ubijamy pół na pół i składamy na farsz.
Łyżka farszu do lekko nasmarowanej 13-x 9-calowej patelni do pieczenia; przykryć folią i piec 20 minut. Odkryć, i piec 10 więcej minut lub aż złoty kolor.