Włoski Dressing Mix

Włoski Dressing Mix
Włoski dressing Mix może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 55 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać oregano, bazylia, sól czosnkowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Domowe Ranczo Dressing Mix, Italian Dressing II, oraz Niskotłuszczowy Włoski Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać sól czosnkową, cebulę w proszku, cukier, oregano, pieprz, tymianek, bazylia, pietruszka, sól selera i zwykłą sól. Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
CukierCukier
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Aby przygotować sos, ubij razem 1/4 szklanki białego octu, 2/3 szklanki oleju rzepakowego, 2 łyżki wody i 2 łyżki suchej mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn