Włoski Dip Warzywny

Włoski Dip Warzywny
Włoski Dip warzywny może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 53 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 472 kalorie, 1G białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz krem knudsen, 1 env. dobre Pory roku włoski lub pikantny włoski dressing mix, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoskie Ciasto Warzywne, Włoska zupa jarzynowa, oraz Włoska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 3 składniki, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.
3
Podawać z krakersami, świeżymi warzywami lub frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Do WiązaniaDo Wiązania
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casaloste Chianti Classico Riserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn