Włoski Chleb Kiełbasiany
Włoski chleb kiełbasiany może być tylko chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 20g tłuszczu i w sumie 555 kalorii. Za 95 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, przyprawę do ciasta dyniowego, kiełbasę luzem i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 45 minut. Z łyżką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Włoska Kiełbasa Stromboli (Inaczej Chleb Kiełbasiany), Włoski Chleb Kiełbasiany, oraz Włoska Pizza Z Kiełbasą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj i posyp mąką 9-calową patelnię Bundt.
Rodzynki włożyć do rondla z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut; odcedzić.
W dużej misce wymieszaj kiełbasę, brązowy cukier, biały cukier i jajka. Dodać rodzynki i orzechy pekan. W osobnej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, imbir i przyprawę do ciasta dyniowego. Wymieszaj kawę i sodę oczyszczoną w małej misce i wymieszaj z mąką.
Wymieszaj zwilżoną mieszankę mąki z mieszanką kiełbas.
Przenieś na przygotowaną patelnię.
Piec 1 godzinę i 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony w środek wyjdzie czysty.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetny wybór dla języka włoskiego. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Świetlna butelka Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
![Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki]()
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.