Włoska Zupa Z Kiełbasą
Włoska zupa z kiełbasek może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 394 kalorie, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Mieszanka bulionu wołowego, szpinak, kiełbasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 2671 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Włoska Zupa Z Kiełbasą, Włoska Zupa Z Kiełbasą, oraz Włoska Zupa Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W piekarniku lub holenderskim, brązowa kiełbasa z czosnkiem. Wymieszać z bulionem, pomidorami i marchewką, doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Fasolę wymieszać z płynem i cukinią. Przykryć, i gotować jeszcze 15 minut, lub aż cukinia jest miękka.
Zdjąć z ognia i dodać szpinak. Wymień pokrywkę, aby podgrzać z zupy liście szpinaku. Zupa jest gotowa do podania po 5 minutach.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw.
![]()
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
"Shows fresh berry, with hints of flowers, fresh herbs and chocolate. Full-bodied, with a fresh palate, well-integrated tannins and a balanced finish. Lots of cherry and light spice. Best after 2003."-Wine Spectator