Włoska zupa z cukinii to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 21g białka, oraz 23G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sól, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Cukinia, Włoska Zapiekanka Z Cukinii, oraz Włoska Lazania Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W piecu holenderskim, brązową kiełbasę z cebulą; odcedzić nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać kolejne osiem składników; przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Wymieszać cukinię i gotować na wolnym ogniu 10 minut.