Włoska Zupa Z Cukinii

Włoska Zupa Z Cukinii
Włoska zupa z cukinii to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 21g białka, oraz 23G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sól, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Cukinia, Włoska Zapiekanka Z Cukinii, oraz Włoska Lazania Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W piecu holenderskim, brązową kiełbasę z cebulą; odcedzić nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać kolejne osiem składników; przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Wymieszać cukinię i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3
W razie potrzeby posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn