Włoska zupa z białej fasoli i szpinaku
Przepis włoska zupa z białej fasoli i szpinaku może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako bardzo niedroga zupa dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, tymianek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoska Kiełbasa Zupa Z Białej Fasoli, Włoska zupa z białej fasoli i jarmużu, oraz Obfita Włoska Zupa Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć grzyby i 2 szklanki wrzącej wody w misce; przykryć i odstawić 15 protokół.
Grzyby odcedzić w durszlaku na misce, rezerwując płyn. Grzyby posiekać; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i grzyby na patelni; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj zarezerwowany płyn grzybowy, szpinak i następne 5 składników( przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
W razie potrzeby udekoruj tymiankiem i czerwoną papryką.