Włoska zupa Klopsikowo-serowa Tortellini

Włoska zupa z klopsikami i serem Tortellini może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser tortellini, przyprawy, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 122 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Serowa zupa Tortellini z indykiem włoska kiełbasa i jarmuż, Zupa Tortellini Z Klopsikami, oraz Zupa Klopsikowo-Tortellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu; gotować cebulę i czosnek w roztopionym maśle do miękkości, 5 do 7 protokół.
Wlać bulion wołowy do garnka; dodać pomidory, fasolkę szparagową, marchew, jarmuż, włoskie przyprawy i liść laurowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Wymieszać klopsiki i tortellini; powrót do wrzenia i gotować kolejne 5 protokół. Chochle do misek i top każdy z około 1 łyżeczka parmezanu do serwowania.