Włoska zupa jarzynowa z białą fasolą
Slow-Cooker włoska zupa jarzynowa z białą fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 362 kalorie, 19g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.13 za porcję. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udać się do sklepu i odebrać wodę, sól, makaron mostaccioli), i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Włoski Wolnoopalacz gulasz z wieprzowiny i białej fasoli, Wolnooparkowa Łatwa Włoska Kiełbasa Zupa Jarzynowa, oraz Zupa Kiełbasa z kapustą i białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 do 4-quart powolnej kuchence, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem penne i pesto; dobrze wymieszać.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 9 godzin.
Około 20 minut przed podaniem wymieszać penne z zupą. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować dodatkowe 15 do 20 minut lub do Penne jest przetarg.
Aby służyć, top poszczególnych porcji z 2 łyżeczki pesto.