Włoska zupa jarzynowa z białą fasolą

Włoska zupa jarzynowa z białą fasolą
Slow-Cooker włoska zupa jarzynowa z białą fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 362 kalorie, 19g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.13 za porcję. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udać się do sklepu i odebrać wodę, sól, makaron mostaccioli), i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Włoski Wolnoopalacz gulasz z wieprzowiny i białej fasoli, Wolnooparkowa Łatwa Włoska Kiełbasa Zupa Jarzynowa, oraz Zupa Kiełbasa z kapustą i białą fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 do 4-quart powolnej kuchence, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem penne i pesto; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 9 godzin.
3
Około 20 minut przed podaniem wymieszać penne z zupą. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować dodatkowe 15 do 20 minut lub do Penne jest przetarg.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
4
Aby służyć, top poszczególnych porcji z 2 łyżeczki pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia80
Magazyn