Włoska Zupa Jarzynowa

Włoska Zupa Jarzynowa
Włoska zupa jarzynowa to bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 7 i kosztuje 77 centów za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, podartą eskarole, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Włoska Zupa Jarzynowa, Włoska zupa jarzynowa, oraz Włoska zupa z kiełbasą i warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku, podsmażyć seler, cebula i marchew w oleju do miękkości. Wymieszać z wodą, fasolą, pomidorami, bulionem, winem i przyprawami. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 13-15 minut lub do makaronu jest miękka, dodając escarole podczas ostatnich 3 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia70
Magazyn