Włoska zupa jarzynowa to bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 7 i kosztuje 77 centów za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, podartą eskarole, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Włoska Zupa Jarzynowa, Włoska zupa jarzynowa, oraz Włoska zupa z kiełbasą i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku, podsmażyć seler, cebula i marchew w oleju do miękkości. Wymieszać z wodą, fasolą, pomidorami, bulionem, winem i przyprawami. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Starta
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Przepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 13-15 minut lub do makaronu jest miękka, dodając escarole podczas ostatnich 3 minut gotowania.