Włoska Zupa Jarzynowa
Włoska zupa jarzynowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.07 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, wodę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Włoska zupa jarzynowa, Włoska Zupa Jarzynowa, oraz Włoska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć pierwsze 3 składniki w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu do miękkości.
Dodać 5 szklanek wody i 7 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Dodać marchewkę i kolejne 3 składniki; powrócić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż spaghetti jest gotowy.
Uwaga: zupa może być zamrożona do 1 miesiąca w szczelnych pojemnikach. Rozmrozić w lodówce i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do całkowitego ogrzania.