Włoska Zupa Jarzynowa

Włoska Zupa Jarzynowa
Włoska zupa jarzynowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.07 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, wodę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Włoska zupa jarzynowa, Włoska Zupa Jarzynowa, oraz Włoska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smażyć pierwsze 3 składniki w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać 5 szklanek wody i 7 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Dodać marchewkę i kolejne 3 składniki; powrócić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż spaghetti jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Podawać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5
Uwaga: zupa może być zamrożona do 1 miesiąca w szczelnych pojemnikach. Rozmrozić w lodówce i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia18
Magazyn