Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym

Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj włoskiego chleba i kapusty z masłem szałwiowym. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 854 kalorie, 37g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 5,24 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kapustę savoy, chleb na zakwasie, sól morską i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, oraz Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wywar zagotować w dużym rondlu i dodać kapustę, cavolo nero i / lub jarmuż. Gotować przez kilka minut, aż zmięknie (być może trzeba to zrobić w 2 partiach).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż LacinatoJarmuż Lacinato
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Kapustę wyjąć do dużej miski, pozostawiając wywar na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Tosty wszystkie oprócz 5 kromek chleba na gorącej patelni lub w tosterze, następnie pocierać je na 1 stronie z połówkami czosnku, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na ImprezyJadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
5
Następnie podgrzej dużą 4-calową żaroodporną patelnię typu zapiekanka na górze kuchenki, wlej kilka szklanek oliwy z oliwek i dodaj pancettę i anchois. Gdy pancetta jest złoty brąz i skwierczące, dodać rozmaryn i gotowaną kapustę i wrzucić do herbu zieleni we wszystkich pięknych smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Umieścić mieszaninę i wszystkie soki z powrotem do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Na patelni typu zapiekanka umieścić 4 tosty w 1 warstwie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Rozłóż na 1/3 liści kapusty, posyp 1/4 startej fontiny i parmezanu i dodaj mżawkę oliwy z oliwek. Powtórz to dwa razy, ale nie stresuj się, jeśli twoja patelnia jest wystarczająco duża, aby przyjmować warstwy - w porządku. Wystarczy wlać wszystkie soki pozostałe w misce i zakończyć warstwą nieprażonego chleba na wierzchu. Naciskaj na warstwy rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Ser FontinaSer Fontina
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Wylewamy wywar delikatnie na wierzch, aż dojdzie do wierzchniej warstwy. Wciśnij ponownie w dół i posyp pozostałą fontinę i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser FontinaSer Fontina
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
10
Dodać szczyptę soli i pieprzu i skropić oliwą dobrej jakości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
11
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 30 minut, lub do chrupiącego i złocistego na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Kiedy zupa będzie gotowa, podziel ją między miseczki. Roztopić masło na patelni i szybko smażyć liście szałwii, aż będą po prostu chrupiące ,a masło będzie lekko złociste (nie przypalone!). Łyżka trochę smaku masła i liści szałwii nad zupą i dodać kolejną kratkę parmezanu. Świetne połączenie!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn