Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym

Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj włoskiego chleba i kapusty z masłem szałwiowym. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 854 kalorie, 37g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 5,24 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kapustę savoy, chleb na zakwasie, sól morską i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, oraz Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wywar zagotować w dużym rondlu i dodać kapustę, cavolo nero i / lub jarmuż. Gotować przez kilka minut, aż zmięknie (być może trzeba to zrobić w 2 partiach).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż LacinatoJarmuż Lacinato
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Kapustę wyjąć do dużej miski, pozostawiając wywar na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Tosty wszystkie oprócz 5 kromek chleba na gorącej patelni lub w tosterze, następnie pocierać je na 1 stronie z połówkami czosnku, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na ImprezyJadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
5
Następnie podgrzej dużą 4-calową żaroodporną patelnię typu zapiekanka na górze kuchenki, wlej kilka szklanek oliwy z oliwek i dodaj pancettę i anchois. Gdy pancetta jest złoty brąz i skwierczące, dodać rozmaryn i gotowaną kapustę i wrzucić do herbu zieleni we wszystkich pięknych smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieścić mieszaninę i wszystkie soki z powrotem do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Na patelni typu zapiekanka umieścić 4 tosty w 1 warstwie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Rozłóż na 1/3 liści kapusty, posyp 1/4 startej fontiny i parmezanu i dodaj mżawkę oliwy z oliwek. Powtórz to dwa razy, ale nie stresuj się, jeśli twoja patelnia jest wystarczająco duża, aby przyjmować warstwy - w porządku. Wystarczy wlać wszystkie soki pozostałe w misce i zakończyć warstwą nieprażonego chleba na wierzchu. Naciskaj na warstwy rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wylewamy wywar delikatnie na wierzch, aż dojdzie do wierzchniej warstwy. Wciśnij ponownie w dół i posyp pozostałą fontinę i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Dodać szczyptę soli i pieprzu i skropić oliwą dobrej jakości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
11
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 30 minut, lub do chrupiącego i złocistego na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Kiedy zupa będzie gotowa, podziel ją między miseczki. Roztopić masło na patelni i szybko smażyć liście szałwii, aż będą po prostu chrupiące ,a masło będzie lekko złociste (nie przypalone!). Łyżka trochę smaku masła i liści szałwii nad zupą i dodać kolejną kratkę parmezanu. Świetne połączenie!
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn