Włoska Zapiekanka Z Makaronem
Włoska zapiekanka z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 212 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sera mozzarella, sos pomidorowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Włoska Zapiekanka Z Makaronem, Bezglutenowa Włoska Zapiekanka Z Kiełbasą, oraz Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
Gotować wołowinę, następne 4 składniki, i 1/2 łyżeczki. sól w holenderskim piecu na średnim ogniu, często mieszając, 10 minut lub do momentu, gdy mięso będzie rumiane, a warzywa będą miękkie.
Pomidory wymieszać, 5 kolejnych składników, a pozostałą 1 łyżeczkę. sól. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 15 minut.
Połącz mieszaninę pomidorów i makaronu; łyżka do lekko nasmarowanego 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Posypać równomiernie serem.
Piec, Odkryte, w 400 przez 30 minut lub do bąbelków i dokładnie ogrzane.