Włoska Zapiekanka Ravioli
Włoska Zapiekanka Ravioli może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,04 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 22g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz ser asiago, szpinak, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoskie Tosty Ravioli, Gulasz z włoskiej wołowiny i Ravioli, oraz Patelnia z Ravioli i włoską kiełbasą.
Instrukcje
Gotuj ravioli we wrzącej wodzie 3 minuty, pomijając sól i tłuszcz. Wymieszać ze szpinakiem, aż zwiędnie.
Połącz sos do makaronu i pieprz. Łyżka 1 1/2 szklanki mieszanki sosu w dnie 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia. Łyżka połowę mieszanki ravioli nad sosem. Wierzch z 1/2 szklanki sera. Łyżka pozostałej mieszanki ravioli nad serem. Wierzch z pozostałym sosem. Przykryć folią; piec 25 minut.
Zdjąć folię; posypać 1/2 szklanki sera.
Piec, odkryte, przez dodatkowe 5 minut lub aż ser topi.