Włoska Torta Ziemniaczana

Włoski Torta ziemniaczana wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 24g białka, oraz 14g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, ząbki czosnku, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Filipińska Torta Spotyka Włoską Frittatę, Włoskie ciasto cytrynowo-migdałowe bez ziarna (Torta Caprese Bianca), oraz Torta Z Chipsami Ziemniaczanymi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 15 minut lub do miękkości.
Drenaż. Powrót ziemniaki na patelnię; dodać mąkę, olej, sól, i jajko. Mash mieszaniny ziemniaków z masher ziemniaków na gładką.
Rozprowadź mieszaninę ziemniaków na okrągłej patelni o średnicy 9 cali pokrytej sprayem do gotowania.
Połącz przyprawy, czosnek i pomidory; rozłóż równomiernie na mieszaninie ziemniaków.
Sery połączyć i posypać mieszanką pomidorową.
Piec w 450 przez 25 minut lub do złotego koloru.
W razie potrzeby udekoruj tymiankiem.