Włoska Sałatka Ziemniaczana
Przepis włoska sałatka ziemniaczana jest gotowa w około 55 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz syrop sorgo, szalotkę, kawałek salami i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Sałatka Ziemniaczana, Włoska Sałatka Ziemniaczana, oraz Włoska Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś pierwsze 5 składników i wodę do przykrycia do wrzenia w holenderskim piekarniku na średnim ogniu i gotuj 15 do 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Odcedzić; wyrzucić rozmaryn, czosnek i liście laurowe.
Ziemniaki posypać solą; delikatnie wymieszać do okrycia. Fajne 10 minut.
W międzyczasie, saut salami w średniej wielkości patelni nonstick na średnim ogniu 1 do 2 minut lub aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych.
Razem ubijamy szalotkę i kolejne 4 składniki.
Dodać 1/3 szklanki oliwy z oliwek w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładka.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż. Wymieszać ziemniaki, mieszaninę octu, rukola i estragon.
Dodać sól i pieprz do smaku. Dodać salami tuż przed podaniem.