Włoska sałatka ze świeżych warzyw to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Za 72 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 20 porcji z 53 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga miodu, młodego szpinaku, mielonej musztardy i bazylii. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Świeża Włoska Sałatka Warzywna, Sałatka Ze Świeżych Warzyw, oraz Sałatka Ze Świeżych Warzyw.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz składniki sałatki. W małej misce wymieszaj składniki winegret.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Tuż przed podaniem polej sałatkę 3/4 szklanki winegret; wrzucić do pokrycia. Pozostały winegret przechowywać w lodówce do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest Chardonnay z Kumeu River Village. Ma 4,3 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Kumeu River Village Chardonnay
Wino to było fermentowane w 25% w barriques z dębu starofrancuskiego i 75% w zbiornikach ze stali nierdzewnej, więc wpływ dębu na nos lub podniebienie jest bardzo mały. Dzięki temu żywe owoce pięknie się prześwitują dzięki żywym aromatom limonki i cytryny oraz flinty, mineralnej krawędzi z nutą figi i białej brzoskwini.Ciężkie podniebienie środkowe wykazuje również brzoskwiniową dojrzałość wraz z chrupiącą kwasową mineralnością, która nadaje winu odświeżającą jakość oczyszczania. To wino jest zachwycające jako aperitif, a jeszcze lepiej pić z rybami i skorupiakami.