Włoska Sałatka Z Tuńczyka Z Białą Tepary Fasolą

Włoska Sałatka Z Tuńczyka Z Białą Tepary Fasolą
Włoska sałatka z tuńczykiem z białą Tepary fasolką może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 73 grosze za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Włoska Fasola Biała Z Tuńczykiem, Linguine z włoskim Tunanem i białą fasolą, oraz Zapiekany Tuńczyk z włoską sałatką z białej fasoli.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn