Włoska sałatka z przegrzebków i krewetek

Włoska sałatka z przegrzebków i krewetek
Przepis włoski przegrzebek i sałatka z krewetek jest gotowy w około 8 godzin i 55 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 3,91 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Udaj się do sklepu i odebrać pietruszkę, krewetki, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Włoska sałatka z krewetek, przegrzebków i kalmarów, Ostra Krewetka i przegrzebek Tempura z sałatką ogórkową, oraz Przegrzebek i koktajl krewetkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać czosnek, pietruszkę, liście selera, sól i olej kukurydziany; odstawić. Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do PodaniaCzerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wlać groszek i powrócić do wrzenia. Wymieszać przegrzebki i gotować przez 3 minuty, następnie dodać krewetki i kontynuować gotowanie przez 1 1/2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Dobrze odcedzić, następnie schłodzić w lodówce przez 30 minut.
4
Gdy owoce morza ostygnie, wrzucić go z sosem czosnkowym, aż pokryte. Przechowywać w lodówce na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn