Włoska sałatka z oliwek i papryki to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 189 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gotowe do zjedzenia serca rzymskie, ocet winny, paprykę pepperoncini i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska sałatka z fasoli i oliwek, Naśladowca włoskiego sosu sałatkowego Olive Garden, oraz Włoskie Kanapki Z Sałatką Z Tuńczyka W / Dressing Z Czarnych Oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj składniki vinaigrette z trzepaczką lub wstrząśnij w słoiku z ciasną pokrywą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce, umieścić składniki sałatki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mżawka sałatka z vinaigrette; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
4
Posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)