Włoska Sałatka Ryżowa

Włoska Sałatka Ryżowa
Włoska sałatka ryżowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy ryż, pietruszkę, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska sałatka z tuńczykiem i ryżem, Włoskie Ciasto Ryżowe, oraz Ryż Włoski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Ocet i pozostałe składniki połączyć w słoiku; przykryć szczelnie i energicznie wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę ryżu i wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę. Delikatnie wrzucić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
RyżRyż
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn