Włoska sałatka Garbanzo jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka octu balsamicznego, żarówki kopru włoskiego, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fasola Garbanzo Po Włosku, Garbanzo Sałatka Ogórkowa, oraz Sałatka Garbanzo Śródziemnomorska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem sera w misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego