Włoska Salsa Verde
Włoska Salsa Verde może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 1G białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz sardelę, oliwę z oliwek, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoska Salsa Verde, Włoska Salsa Verde, oraz Włoska Salsa Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 5 składników w małej misce.Korzystanie z tyłu drewnianej łyżki, zacieru do wklejenia.
Ubij sok z cytryny, następnie oliwę z oliwek w strumieniu do wymieszania. Wymieszać natkę pietruszki, kapary i anchois. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Czy do przodu: może być 6 godzin do przodu. Cover; chill. Przynieś temperaturę toroom i rewhisk przed użyciem.