Włoska Pizza Pesto
Włoska pizza Pesto może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1770 kalorii, 72g białka, oraz 98 g tłuszczu każdy. Na 8,45 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pesto, prosciutto, Pizza crust, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowana Włoska Pizza Pesto, Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto, oraz Pizza Pesto ze świeżymi pomidorami i Mozzarellanem oraz doskonały Pizzan w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozwałkuj ciasto do pizzy zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Rozłóż pesto równomiernie na skórce. Ułóż plastry mozzarelli na pesto; rozrzuć prosciutto na mozzarelli.
Posypać pizzę świeżą pietruszką, świeżą bazylią i tartym parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto jest rumiane i pizza jest gorąca i bąbelkowa, o 10 protokół.