Włoska Pieczona Polędwiczka Wieprzowa
Włoska pieczona Polędwica wieprzowa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 143 kalorie, 23G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś polędwiczki wieprzowe, czosnek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Włoska Pieczona Polędwiczka Wieprzowa, Włoska Pieczona Polędwiczka Wieprzowa, oraz Polędwiczki Wieprzowe Włoskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. stojak natryskowy patelni z natryskiem do gotowania. W małej misce wszystkie składniki z wyjątkiem wieprzowiny rozgnieść na pastę, używając łyżki. Przetrzyj pastą wieprzowinę.
Umieścić wieprzowinę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w środku najgrubszej części wieprzowiny.
Piec ok. 35 minut lub do momentu, aż wieprzowina lekko się zarumieni i termometr do mięsa wskaże 71°.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 109 dolarów za butelkę.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.