Włoska Pieczeń Wołowa
Włoska pieczeń wołowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 571 kalorii, 64G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, granulowaną cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hot Italian Roast Beef Sandwiches, Pepperoncini Włoska Pieczeń Wołowa, oraz Włoskie Kanapki Z Pieczoną Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Połącz wszystkie składniki przypraw w średnim słoiku.
Przetnij cały tłuszcz z wołowiny. (Szlifuję ozdoby), ale można je pokroić na kawałki wielkości kęsa i ułożyć na dnie patelni do pieczenia.
Posypać ozdoby z niektórych mieszanek przyprawowych.
Umieścić rostbef na wierzchu ozdoby i płaszcz wołowiny dobrze z większą mieszanką przypraw.
Skropić oliwę z oliwek na wierzchu pieczeni i pokropić oliwą przyprawy.
Umieść patelnię w nagrzanym piekarniku na najniższym stojaku i piecz około 1 1/2 do 2 godzin, odsłonięty, aż temperatura wewnętrzna zarejestruje * 130 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Wyjąć z piekarnika na deskę do krojenia i pozostawić na około 20 do 30 minut przed rzeźbieniem. Ta pieczeń może być używana do kanapek, cienko ciętych lub grubo ciętych i podawanych z sosem wołowym, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator